Bicskei Flóra – Körbezárva
3. kép

(Nagyon hangos zene, éles fényváltás, az aluljáróban buli van. Hideg fény. Warner, Leroy, Áron, Sára, Dorina, Norina extázisban táncolnak, az összegörnyedt Tomvétsz körül.)

Zene: IAMX – The Great Shipwreck of life

DORINA (affektálva): Zsír a party, vazze. Ugye, anya?

NORINA (affektálva): Ultrazsír, anya, de mi a fasz van Leroyékkal? Alig van már piám.

DORINA: Celeb.

NORINA: Rity.

DORINA: Rea.

NORINA: Lity.

DORINA: „Our pussies are pretty so give us the money”...

(Mozdulatlanná merevednek, arcukon a magazinok címlapjain és a kereskedelmi tévék show-műsoraiban állandóan megkövetelt, üdvözült műmosollyal.)

ÁRON: Szellemlányok a képernyőről. Csak ti maradtatok nekem. Kinek kellek én így? Akármerre nézek, halál... Nem akarom! Nem akarok meghalni! Miért én, a kurva életbe, miért pont én? Egyetlen hiba, csak egyetlen hiba volt... Részeg voltam, nem húztam óvszert.. Most mi lesz velem? Üvölt: Mi a fasz lesz velem? NORINÁHOZ ÉS DORINÁHOZ: Ti.. Csak ti vagytok... Gyönyörű, hosszúlábú, derékig érő hajú szellemlányok. Ne beszéljetek, ne szóljatok egy szót sem, csak adjatok kéjt, mert nem bírom tovább. Elviselhetetlenül szorít itt bent valami, szétfeszít, szinte fáj... Ki kell törnie. Éjjel-nappal, főműsoridőben. Anyám hangja a másik szobában. (Norinához) Most ülj az ölembe, egyszerre menjünk el, mindhárman, mindannyian, tűz, robbanás, tűzgolyók, lángok, felcsapó lángok...bennem...bennünk...nagymellű, gigantikus mellű szépségek, képernyőbabák, szeretlek benneteket, szeretlek... Nagyon szeretlek... Én mindjárt el...

< 2. kép | 4. kép >