A gödöllői versek
elé, alá, mellé
... 

         Na, vegyük csak sorra őket... Az első vers szerzője Szögedi Kata, akitől már olvashattatok 1-2 eszement verset/prózát, szóval tőle már közöltem írásokat, egyébként pesti a nő, a neve ellenére, de egyáltalán nem a tipikus fajtából, hálistennek. No, semmi bajom a pesti nővel, úgy általában, csak verset ne írjon, inkább menjen fuvolázni, vagy valami hasonló. Értitek, ugye? Bocsánat a sületlen mondatokért, a tegnapi éjszaka nem múlt el nyomtalanul...
           Nna, a második szerző
Fazekas Máté barátom Szexárdról. Róla annyit tudnék mondani, hogy öreg motoros-rocker-kocsmatöltelék, ami érződik is a versein, ami szerintem nem baj, sőt... Verseit pincérnőkhöz, éjjeli pillangókhoz írja, ezért... Node nem magyarázom, nincs rá szükség.
           Nos, a harmadik szerzőnk
Jakab Edina, ő az egyetlen ténylegesen gödöllői. Róla mit mondhatnék? Hát, veszélyes egy nőszemély! Ő többek között profi sztriptíztáncosnő, exnarkós, boszorkány és orvostanhallgató, minden vágya, hogy patológus legyen... Tőle csak egy töredéket közlök, de azt hiszem... Szóval olvassátok óvatosan.
           Hát, körülbelül ennyi, ja, és a végén ott vagyok
még én is, a teljesség kedvéért. De inkább következzenek maguk a versek.

                                                        szögi csaba

PS.- Ja, jut eszembe, azért vagyunk most itt együtt, mert jelenleg mind a négyen Gödöllőn rontjuk a levegőt.